Onderwijs

Klassieke Studies is geen aparte opleiding aan de Universiteit Gent. Maar dat wil niet zeggen dat je ze niet kan 'studeren'. Ze zijn geïntegreerd in verschillende opleidingsprogramma's. Voor meer informatie kijk je best op de opleidingsspecifieke pagina's:

Geschiedenis (klik hier voor de vakgroepwebsite)

Archeologie (klik hier voor de vakgroepwebsite)

Taal- en Letterkunde (klik hier voor de vakgroepwebsite Taalkunde, of hier voor de vakgroepwebsite Letterkunde)

Wijsbegeerte

Erasmus

Als Erasmus student kan je natuurlijk kiezen uit het gewone aanbod. Maar als je heel specifiek in het brede domein van de Klassieke Studies geïnteresseerd bent, kan je eens een kijkje nemen op onze pagina voor 'International Students'.

Voor meer algemene informatie rond Erasmus en andere uitwisselingsprogramma's : algemene informatie uitwisselingsstudenten